Articles

Хоол үйлдвэрлэл/тогооч/

http://darkhan-vetc.edu.mn/images/elselt/2016-2017/mergejiluud/togooch%20Copy.JPG

1.Эзэмших чадвар
•    Хоол хүнсний түүхий эдийг бэлтгэх
•    Гал тогооны ажлыг төлөвлөх
•    Хоолны орц нормыг мэдэх
•    Эрүүл ахуй, ариун цэврийг сахиж сурах
•    Зөөгчийн анхны мэдэгдэхүүнтэй болох
•    Хоол боловсруулах тоног төхөөрөмж багаж хэрэгсэлтэй ажиллаж сурах
2.Давуу тал
•    Энэ зууны эрэлттэй мэргэжлийн 3-рт жагсаж байгаа мэргэжил юм.